Privata sällskap eller konferensgäster -  Er vistelse blir komplett med en aktivitet eller upplevelse som öppnar sinnena, stärker relationerna och som ger er goda minnen lång tid framöver.

Utbudet av upplevelser och aktiviteter är brett.  Inomhus i herrgårdens tidsenliga gemenskapsutrymmen eller vinkällaren med smak och vinprovningar, och  utomhus i den Engelska parkens vackra natur med promenader, joggingtur eller bad.

Vin och smakprovningar

Vår nya vinkällare med sina vackra valv och atmosfär är perfekt som en aktivitet innan middagen. För dig som connoisseur eller nybörjare låt dig väl smaka med alla sinnena.

Spabad

Skäm bort er! Börja med att bada i vår nya härliga bastu och ta ett dopp i Laxsjön, avnjut sedan en avslappnande stund i våra massagestolar. Ta en kort promenad genom parken till jacuzzin och den vedeldade tunnan som har en ljuvlig utsikt över ängarna.

Yoga

Ta det lugnt och andas! Yoga är en uråldrig teknik för den moderna människan. Utöva yoga för att minska stress, hålla kroppen smidig, och öka välbefinnande och hälsa. Vi erbjuder yoga och nu även Gongbad för vitalisering och energipåfyllning, till våra konferensdeltagare och grupper på minimum av 10 personer. Ta kontakt för mer information.

Förutom vår storslagna natur som inbjuder till - promenader, fiske, paddling m.m så kan vi tillsammans med våra samarbetspartners erbjuda det mesta i aktivitetsväg.

Dalslandsaktiviteter.com

Lantras.se

Melleruds Golfbana

Silverlake.se

MCD

Storholmen Kanaltrafik

Showskolan

På gång under 2018
Fotoutställning på Baldersnäs Café

30-31 mars Påsk på Baldersnäs
24-27 maj Konstvandring
24 maj- augusti Hantverkare har öppet
27 maj Mors dag
6 juni Nationaldagsfirande
17 juni Veteran Classic Dalsland
22 juni Midsommar
12-13 juli Barnens dagar
5 augusti Baldersnäsjoggen
11 auguasti Kanotmarathon
25-26 augusti Medverkar på Glupsk i Dalsland
1 september 150 års bal (med TCB)
30 september Matfest
6 oktober Oktoberfest
19-21 oktober Slottmässa

Här kan ni ha trevliga lekar i parken, bada eller titta in till våra hantverkare som har öppet dagligen från 25 maj. Givetvis är vi även behjälpliga om du vill hyra kanoter och cyklar för en inspirerande naturupplevelse.