Privata sällskap eller konferensgäster -  Er vistelse blir komplett med en aktivitet eller upplevelse som öppnar sinnena, stärker relationerna och som ger er goda minnen lång tid framöver.

Utbudet av upplevelser och aktiviteter är brett.  Inomhus i herrgårdens tidsenliga gemenskapsutrymmen eller vinkällaren med smak och vinprovningar, och  utomhus i den Engelska parkens vackra natur med promenader, joggingtur eller bad.

Vin och smakprovningar

Vår nya vinkällare med sina vackra valv och atmosfär är perfekt som en aktivitet innan middagen. För dig som connoisseur eller nybörjare låt dig väl smaka med alla sinnena.

Spabad

Skäm bort er! Börja med att bada i vår nya härliga bastu och ta ett dopp i Laxsjön, avnjut sedan en avslappnande stund i våra massagestolar. Ta en kort promenad genom parken till jacuzzin och den vedeldade tunnan som har en ljuvlig utsikt över ängarna.

Yoga

Ta det lugnt och andas! Yoga är en uråldrig teknik för den moderna människan. Utöva yoga för att minska stress, hålla kroppen smidig, och öka välbefinnande och hälsa. Vi erbjuder yoga och nu även Gongbad för vitalisering och energipåfyllning, till våra konferensdeltagare och grupper på minimum av 10 personer. Ta kontakt för mer information.

Förutom vår storslagna natur som inbjuder till - promenader, fiske, paddling m.m så kan vi tillsammans med våra samarbetspartners erbjuda det mesta i aktivitetsväg.

Dalslandsaktiviteter.com

Lantras.se

Melleruds Golfbana

Silverlake.se

MCD

Storholmen Kanaltrafik

Showskolan

På gång under 2017
Påsk på Baldersnäs
25 maj - augusti Hantverkare håller öppet
25 - 28 maj Konstvandring
Fotoutställning på Baldersnäs Café
28 maj Mors dag
6 juni Nationaldagsfirande
18 juni Veteran Classic Dalsland
23 juni Midsommar
13 juli Rickfors med Dick Johansson
13 - 14 juli Barnens dagar
16 juli Ponnyfälttävlan
5 augusti Baldersnäsjoggen
12 augusti Kanotmaraton
26 - 27 augusti Medverkar på Glupsk
24 september Medverkar på på Matfest
7 oktober Oktoberfest
20 - 22 oktober Slottsmässor
24 - 25 november & 1- 2 december Julshow
7 - 10 december Klassiska julbord

 

Här kan ni ha trevliga lekar i parken, bada eller titta in till våra hantverkare som har öppet dagligen från 25 maj. Givetvis är vi även behjälpliga om du vill hyra kanoter och cyklar för en inspirerande naturupplevelse.