Privata sällskap eller konferensgäster -  Er vistelse blir komplett med en aktivitet eller upplevelse som öppnar sinnena, stärker relationerna och som ger er goda minnen lång tid framöver.

Utbudet av upplevelser och aktiviteter är brett.  Inomhus i herrgårdens tidsenliga gemenskapsutrymmen eller vinkällaren med smak och vinprovningar, och  utomhus i den Engelska parkens vackra natur med promenader, joggingtur eller bad.

Vin och smakprovningar

Vår nya vinkällare med sina vackra valv och atmosfär är perfekt som en aktivitet innan middagen. För dig som connoisseur eller nybörjare låt dig väl smaka med alla sinnena.

Spabad

Skäm bort er! Börja med att bada i vår nya härliga bastu och ta ett dopp i Laxsjön, avnjut sedan en avslappnande stund i våra massagestolar. Ta en kort promenad genom parken till jacuzzin och den vedeldade tunnan som har en ljuvlig utsikt över ängarna.

Yoga

Ta det lugnt och andas! Yoga är en uråldrig teknik för den moderna människan. Utöva yoga för att minska stress, hålla kroppen smidig, och öka välbefinnande och hälsa. Vi erbjuder yoga och nu även Gongbad för vitalisering och energipåfyllning, till våra konferensdeltagare och grupper på minimum av 10 personer. Ta kontakt för mer information.

Förutom vår storslagna natur som inbjuder till - promenader, fiske, paddling m.m så kan vi tillsammans med våra samarbetspartners erbjuda det mesta i aktivitetsväg.

Dalslandsaktiviteter.com

Forsbacka Golf

Silverlake.se

Storholmen Kanaltrafik

På gång under 2019

19-21 april Påsk på Baldersnäs
30/5-2/6 Konstvandring
Maj- augusti Hantverkare har öppet dagligen
26 maj Mors dag
6 juni Nationaldagsfirande
21 juni Midsommar
12-13 juli Barnens dagar
5 augusti Baldersnäsjoggen
10 augusti Kanot Maraton
24-25 augusti Medverkar på Glupsk i Dalsland
30 september Matfest
5 oktober Oktoberfest
18-20 oktober Slottmässa

Här kan ni ha trevliga lekar i parken, bada eller titta in till våra hantverkare som har öppet dagligen från 5 maj. Givetvis är vi även behjälpliga om du vill hyra kanoter och cyklar för en inspirerande naturupplevelse.