SVENSK KLASSISK MASSAGE

Djupgående massage ökar välbefinnandet och verkar avslappnande. Löser spänningar i muskulaturen och ökar blodcirkulationen. Välj mellan en djupgående muskelmassage eller en lättare avslappningsmassage. Jag anpassar massagen så den passar dina önskemål.

45 min fokus på rygg och nacke med avslutande ansikts- och huvudmassage 775 kr

60 min fokus på rygg, nacke, armar med avslutande ansikts- och huvudmassage 900 kr

90 min  Helkropp, rygg, nacke, ben, fötter, armar, händer, ansikts- och huvudmassage 1150 kr


LITEN BOTANISK ANSIKTSBEHANDLING 1000 kr

En omsorgsfull, lugn och noggrann rengöring av läppar, ögon, dekolletage, hals och ansikte. Fast och rytmisk massage av dekolletage, överarmar, nacke, hals och ansikte tar vid när rengöringen är klar. Ansiktsmask stryks ut efter massagen, verkar på huden för att sedan tas bort med svalare vatten. En skyddande produkt, med mineral makeup om så önskas. Huden är redo för resten av dagen. Din hud har varsamt fyllts på med doftande och närande råvaror. Behandlingstid ca 60 min.


STOR BOTANISK ANSIKTSBEHANDLING 1200 KR

En omsorgsfull, lug och noggrann rengöring av läppar, ögon, dekolletage, hals och ansikte. Fast och rytmisk massage av dekolletage, överarmar, nacke, hals och ansikte tar vid när rengöringen är klar. Djupt avslappnad arbetar händer sig längre in i muskler, bindväv och hur med djupvävnadsmassage och tryck på på dekolletage, hals, nacke och ansikte. Spänningar släpper, cirkulationen värmer huden, det känns på djupet. Fjäderlätta strykningar på hals och ansikte. Strykningar som hjälper huden att renas, cirkulationen att lugnas, vätskan att tömmas. Ansiktsmask stryks ut, händer och armar masseras när masken verkar på huden. En skyddande produkt, med mineral makeup om så önskas. Huden är redo för resten av dagen. Händer, oljor, örter och blomstervatten har arbetat sig igenom din hud, bindväv, muskler och spänningar. Behandlingstid ca 90 min.


REVITALISERANDE RYGGBEHANDLING 1000 KR

Med långa, djupa rörelser blir ryggen rengjord. Efter rengöring en djup scrubb med Moroccan Black Soap och Sisalvante, därefter Kesevante och varmt vatten som skrubbar huden på ryggen ännu djupare. En fast och rytmisk massage med växtolja och eteriska oljor tar vid. Händerna arbetar sig upp och ner på ryggen, lossar spänningar i hud, bindväv och muskler. Sen en vårdande mask med varm örthandduk, masken arbetar en stund och slussar ner vårdande ämnen. Avslutningsvis arbetar en skön lätt växtbaserad olja in på ryggen. Ryggen är len, skrubbad, genomarbetad och avslappnad. Behandlingstid ca 60 min.


DEEP TISSUE MASSAGE / BINDVÄVSMASSAGE 900 KR

Välj mellan Ben, säte & fötter eller Rygg, nacke, armar & händer

En djup bindvävsmassage där målet är att lösgöra, mjuka upp och arbeta igenom huden och bindväven i djupa kraftfulla grepp. Bindväven får bättre cirkulation, minskar vätskeansamlingar, celluliter får sig en match, huden blir fastare, muskler blir avslappnade, kroppen känns lättare och slaggprodukter sköljs ur kroppen via utsöndringssystemen. Behandlingen är djup och kan kännas ordentligt. Behandlingstid ca 60 min.


Är du gravid, har skador, är allergisk eller har någon sjukdom är det bra om du informerar om detta innan du kommer på behandlingen.

För mer information och bokning: 0531-412 13 eller info@baldersnas.com