I köket på Baldersnäs Herrgård har vi under min ledning och med de förutsättningar vi har,  alltid försökt laga oförglömligt god och fantastiskt tilltalande mat.

Det är något vi aldrig kommer att ändra på, vi jobbar alltid på att ändra våra förutsättningar och se framåt. Vi ser helst att  våra middagsgäster förbokar bord och det är lika mycket för oss som för er. Då kan vi på bästa sätt se till att gästerna får en optimal matupplevelse och för att ni inte ska stå i vår entré och få veta att vi är abonnerade av ett av våra många bröllop.

Vi har fasta femrätters menyer hela sommaren, detta är menyer som vi provat fram, fixat och trixat med under många, långa och sena kvällar i köket. Rätterna är i lagom portioner, då blir en femrätters meny en njutning, där ni blir sittande, med ert sällskap i en härlig miljö med full service från våra kollegor i serveringen samtidigt som vi får äran att ta er på en smakresa och det hoppas jag ni ser som en fördel.

Det har varit en spännande tid för mig att hitta i vilken riktning jag vill föra restaurangen, som exempel,- lantligt italienskt, ny skandinaviskt, molekylär gastronomi, hel eko, strikt närproducerat eller bara viltkött. Jag känner inte att det är någon av de stilarna jag brinner för. Vi kommer bara laga den mat vi själva gillar, den mat våra mammor lagade till oss när vi var mindre. Riktiga husmansrätter och klassikers som vi tagit till oss, omarbetat, tittat på med dagens syn på vad fest mat ska vara och sedan skapat en ny tolkning ofta med lekfullhet och finess.